Alida's gedegryde med abrikos og æbler.

 

Ingredienser: ca. 700 g. gedenakke, 1-2 madæbler (eksempelvis Belle Boskop), 10-12 tørrede økologiske abrikoser, 2 mellemstore løg, 1 tsk karry, salt og peber.

 

Fremgangsmåde:

 

Skær madæbler og løg i store stykker og kom det sammen med abrikoser ned i en stegeso sammen med kødet, som du drysser med karry, salt og peber. I mangel af en stegeso kan en stegepose også bruges. Sæt stegen i ovnen ved 200 grader i 2½-3 timer. Bruges der en stegepose, er 150 grader nok. Den er færdig når kødet let slipper benet.

Pil kødet af benet og skær det i mellemstore stykker. Hæld hele stegesoens indhold i en gryde sammen med kødet og varm det godt igennem.

Server rettet med ris og en god frisk salat.

Foredrag

Vi viser gerne rundt på gården og foretæller om den og vores historie.

 

Vi kan også tilbyde smagsprøver undervejs. Se mere nedenfor, og kontakt os for spørgsmål og aftale.

 

Læs mere her.

Øko G&G i TV

TV2-syd har for nogle år siden lavet et program om os. Det kan du se her.

http://www.tvsyd.dk/nyheder/10-11-2010/1930/anne-p%C3%A5-landet-geder#player

Opskrifter

Gedekød er magert, kolestorolfattigt, let fordøjeligt og vigtigst af alt - utrolig lækkert!

 

Da vi ikke har den store tradition for at spise gedekød herhjemme, er der dog mange der er lidt betænkelige ved at springe ud i det. 

 

Vi har derfor beskrevet de forskellige udskæringer, og samlet vores bedste opskrifter til inspiration. Bon appetit!

Kontakt os

Email:
info@ged-gront.dk

Adresse:
Øko Ged & Grønt

Trustrupvej 10

Sondrup
8350 Hundslund

Telefon:  86 55 01 11

Alida:      20 96 82 44

Edward: 25 15 82 44

Følg os på facebook!

© 2014 Øko Ged & Grønt