top of page
<meta name="google-site-verification" content="cok2tDNbtZk933gg0uy_yAidzg-iD2U3VuVK2k7HqPo" />
Øko Ged & Grønt
Sondrup Gårdmejeri
Alida's gedegryde med abrikos og æbler.
Ingredienser: ca. 700 g. gedenakke, 1-2 madæbler (eksempelvis Belle Boskop), 10-12 tørrede økologiske abrikoser, 2 mellemstore løg, 1 tsk karry, salt og peber.
Fremgangsmåde:
Skær madæbler og løg i store stykker og kom det sammen med abrikoser ned i en stegeso sammen med kødet, som du drysser med karry, salt og peber. I mangel af en stegeso kan en stegepose også bruges. Sæt stegen i ovnen ved 200 grader i 2½-3 timer. Bruges der en stegepose, er 150 grader nok. Den er færdig når kødet let slipper benet.
Pil kødet af benet og skær det i mellemstore stykker. Hæld hele stegesoens indhold i en gryde sammen med kødet og varm det godt igennem.
Server rettet med ris og en god frisk salat.
bottom of page